اطلاعیه شماره 3 - اعلام زمان مصاحبه آزمون نیمه متمرکز دکتری

به اطلاع کلیه داوطلبان محترم آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1402 - که طبق اطلاعیه شماره 2 مدارک خود را در سامانه جامع آموزشی دانشگاه علم و فرهنگ بارگذاری نموده اند – میرساند، مصاحبه حضوری توسط گروه آموزشی مهندسی کامپیوتر در روزهای چهارشنبه 31 خرداد و شنبه 3 تیرماه انجام خواهد شد.
شایان ذکر است اطلاع رسانی درخصوص ساعت حضور برای مصاحبه آزمون دکتری از طریق ارسال پیامک به شماره تلفن همراه درج شده توسط داوطلب (در فرم شماره یک) صورت خواهد گرفت. خواهشمند است در تاریخ و ساعت مقرر، برای انجام مصاحبه علمی به این دانشگاه(مکان مصاحبه) مراجعه نمایید.
همراه داشتن اصل مدارک ذیل، در روز مصاحبه علمی الزامی است

1 - اصل شناسنامه
2 - اصل کارت ملی
3 - اصل یا گواهی موقت مدرک تحصیلی کارشناسی با درج معدل دوره
4 - اصل یا گواهی موقت مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد با درج معدل دوره و تاریخ فراغت از تحصیل
5 - اصل فیش بانکی
6 - اصل فرم تکمیل شده شماره یک
7 - اصل گواهینامه زبان انگلیسی
8 - اصل کارنامه آزمون نیمهمتمرکز دوره دکتری سال 1402
9 - اصل حکم کارگزینی برای داوطلبان حائز شرایط سهمیه مربیان رسمی- قطعی و یا رسمی- آزمایشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و اصل نامه موافقت دانشگاه محل خدمت
10 - اصل مدارک و مستندات ایثارگری (مخصوص داوطلبان حائز شرایط سهمیه ایثارگران)
11 - اصل مدارک و مستندات علمی (چکیده پایان نامه دوره کارشناسی ارشد، مقالات، کتابها، گواهینامه های اختراعات، شرکت در جشنوارهها و ...)

توجه:
1 - مصاحبه علمي و بررسي سوابق آموزشي، پژوهشي و فناوري براي هر داوطلب صرفاً يكبار انجام ميشود. عدم مراجعه داوطلب در بازه زماني تعيين شده، به منزله انصراف وي تلقي ميشود و برگزاري مجدد مصاحبه، براي داوطلبي كه شركت نكرده است، امكانپذير نخواهد بود.
2 - نتيجه قطعي قبولي توسط سازمان سنجش آموزش كشور اعلام خواهد شد.
3 - رعايت دستورالعملهاي بهداشتي توسط داوطلبان الزامي است.

نشانی دانشگاه علم و فرهنگ: تهران، بلوار شهید اشرفی اصفهانی، نرسیده به پل همت، خیابان شهید قموشی، خیابان بهار، سالن جلسات طبقه 1 - ساختمان علم (ورود از درب شمالی دانشگاه)